canasia.org

• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • dark color
  • red color
Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
football italia troche OT- Lakersi i Italia (1 viewing) (1) Guests
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: football italia troche OT- Lakersi i Italia
Timbwolf (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
football italia troche OT- Lakersi i Italia  
Sporo mamy dyskusji o Euro2000. Chcialbym zauwazyc, ze chyba makaroniarze sa tak nienwidzeni jak Lamersi. Ja czuje do tych dwu druzyn to samo. I z tych samych powodow: 1. Mocno dzialajacy na nerwy zawodnicy, ktorzy sie juz uwazaja za wielkie gwiazdy a jeszce nic nie osiagneli. W Lakersach praktycznie tylko Kobe uwazaj sie za pepek swiata, a tam juz kazdy. Jakies gadniae w stylu 'Gramy slabo, co bedzie jak zagramy dobrze?' przeciez zygac sie chce. Na jakiej podst. tak mowia? Co oni osiagneli? W podstawowym skladzie (oprocz Maldiniego, Albertiniego Nesty) nie ma zawodnikow ktorzy by zdobyli jakis puchar europejski. Niech sie schowaja z tym swoim catenachio. Niestety wczoraj wygrali , ale na polfinale sie skonczy... Wdupca mnie jeszcze to, ze znowu tak jak Kobe, sa uwazani za niesamowitych przystojniakow i playboyow. Moim zdaniem ich wyglad swiadczy jednak troche o odmiennych skolonnosciach -  Toldo w super obcislej bluzeczce, Inzaghi gestykuluje jak baba, na dodatek nie ma ani dziewczyny ani zony...Sa ciotami, bo na treningach zamiast taktyki cwicza jak efektownie upadac ! 2. Identczycznie jak Lakersi maja zawsze sedziego za soba, ale Lamerzy maja u siebie Szaka ktory w decydujacym momenice moze rozstrzygnac mecz, a wlosi nikogo takiego. O co chodzi -chocby np sytuacje z tego finalu z game6- Juz dyskutowane tutaj faule (???) Davisa i Croshera. Tak samo upadek  Inzgahiego i karny, wczoraj beznadziejne sedziowanie pana X w meczu z Rumunia. Zawsze tez maja fuksa - WC'94 oczywiscie w 90 minucie spowodowali ze Hiszpania i Nigeria pojechaly do domu, WC'98 Baggio trafil w reke i oczywiscie karny, jakiego sie nawet w 3 lidze nie gwizdze. Dewiza Itali i Lamersow - with a little help from my friends Nie wiem czemu w dwoch druzynach sie skupia taka grupa ludzi, ktorych da sie tylko nienawidzic. W tym roku zupelnie nie mam szczescia do moich faworytow (Minnesota, Portland, Hutnik, Barcelona itp) wiec pewnie mstrzem beda Wlochy albo Holandia ( zdesperowany Timbwolf

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Casper (Visitor)
Birthdate:
tylko nienawidzic. Ja nie czuje do nich zadnej nienawisci

Galkus (Visitor)
Birthdate:
[ nie chce nawet tego cytowac ] To jest wlasnie domena pseudo-kibicow. Oni potrafia tylko nienawidzic a football ( tak jak i inne gry) jest po to by sie bawic. Oczywiscie ma sie swoich faworytow, zawodnikow ktorych sie nie lubi itd. ale przeciez nie mozna z tego robic jakis idiotycznych antagonizmow. Mysle jednak, ze to groch o sciane. Pozdrawiam Galkus P.S. Timbwolf, skoro wypowiadasz sie juz na jakis temat to przynajmniej sprawdz informacje ) Pomylily Ci sie proporcje. Na 22 pilkarzy wloskich tylko polowa nie ma tytulu...taaaak, rzeczywiscie zespol bez gwiazd LOL.

zdesperowany Timbwolf Jestem bardziej zdesperowany, ze tacy maja dostep do Netu, tylko po to aby smiecic... Tymczasowka

Oczywiscie ma sie swoich faworytow, zawodnikow ktorych sie nie lubi itd. ale przeciez nie mozna z tego robic jakis idiotycznych antagonizmow.
        Dlaczego?!                 neuro

Wojtek Gatys (Visitor)
Birthdate:
tak nienwidzeni jak Lamersi. Ja czuje do tych dwu druzyn to samo. I z tych samych powodow: na treningach zamiast taktyki cwicza jak efektownie upadac ! 100% racji pzdr, Mal

Go to top Post Reply